Ποιοι είμαστε

Estiαζουμε στη Φυσική Ομορφιά

Με κινητήριο δύναμη τη φύση και πηγή έμπνευσης αρχαίες ελληνικές συνταγές, δημιουργήσαμε την υψηλής ποιότητας σειρά Aromaesti με χειροποίητα καλλυντικά, που φιλοδοξεί να ταξιδέψει τα ελληνικά βότανα και τα ελληνικά μυστικά ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. 

Το λογότυπό μας συντίθεται από τη λέξη άρωμα (aroma) που σημαίνει ευχάριστη μυρωδιά και το αρχαίο ελληνικό ρήμα εστί (esti) που σημαίνει είναι, ενώ το σήμα μας είναι εμπνευσμένο από ελληνικά ψηφιδωτά αριστουργήματα.

Με βασικές πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές, με προεξάρχοντα το βιολογικό ελαιόλαδο αλλά και βότανα και φρούτα της ελληνικής γης , δημιουργήσαμε βιολογικά καλλυντικά χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών, τοξικών ουσιών και συστατικών.

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα από φυτικά καλλυντικά καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές, ακολουθώντας πάντα το πάθος μας για τη ποιότητα και το σεβασμό απέναντι στο καταναλωτή.

Αρχές

Στην οικογένεια του AROMAESTI, διαφυλάσσουμε τις ίδιες αρχές και αξίες με τις οποίες τα αναπτύσσουμε και σας τα προσφέρουμε από την πρώτη μέρα ίδρυσης της εταιρείας έως σήμερα. Συνοψίζοντας τις Αρχές μας:

  • Η ελληνική φύση μας χαρίζει μία ανεξάντλητη "δεξαμενή" φυσικών συστατικών για την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας.
  • Με σεβασμό στη φύση, επιλέγουμε συστατικά φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλωμένες συσκευασίες.
  • Μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα δράσης των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις πλέον σύγχρονες και υψηλές προδιαγραφές της παγκόσμιας κοσμετολογίας.
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ.
ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.